Artikel

Drukke autoroutes

Hier zijn ekele van de drukste autoroutes in Europa. Zorg dat je altijd uitgerust op vakantie gaat, cq. reist.

De Franse snelwegen A6, A7 en A8

Parijs, snelweg A6 en de Eiffeltoren

Deze snelwegen lopen van Parijs (met de mooie Eiffeltoren) via de A6 naar Dijon, Lyon (A7) naar Marseille en van Aix-en-Provence via de A8 naar de Italiaanse grens. Ze zijn vooral in de zomermaanden drukbezocht door vakantiegangers die richting de Franse Rivièra en de Côte d’Azur trekken.

De Duitse snelweg A3

De Autobahn A3 loopt van de Nederlandse grens bij Arnhem naar de Oostenrijkse grens bij Passau. Het is een belangrijke route voor vakantiegangers die naar Oostenrijk en Italië reizen en kan in de zomermaanden erg druk zijn. Tip: neem ook eens een hotel onderweg Duitsland.

De Italiaanse snelwegen A1, A22 en A14

Deze snelwegen lopen van het noorden naar het zuiden van Italië en zijn vooral in de zomermaanden drukbezocht door vakantiegangers die naar de Adriatische kust, Toscane en het zuiden van Italië trekken.

De Spaanse snelweg AP-7 / A7

Deze snelweg loopt langs de Costa Brava en Costa del Sol en is vooral in de zomermaanden erg drukbezocht door vakantiegangers die naar de Spaanse kust trekken.

De Oostenrijkse snelweg A10

De Oostenrijkse Autobahn A10, ook wel Tauernautobahn genoemd, loopt van Salzburg naar Villach (A2) en is een belangrijke route voor vakantiegangers die naar Kroatië en Italië reizen. Het kan in de zomermaanden erg druk zijn.

Back To Top
+